Ευχαριστούμε τον  Στρατιωτικό Ιατρό Πνευμονολόγο Νικόλαο Ρουσσάκη MD, MSc (MPH) για την επιστημονική επιμέλεια του site

Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια

ΧΑΠ

Μάθε περισσότερα   – Ανάπνευσε καλύτερα

Σχετικά

Ποιοι ειμαστε

To xap.gr είναι το site που ασχολείται αποκλειστικά με τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Είναι μία πρωτοβουλία για την πρόληψη  και την αντιμετώπιση της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας.

Σκοπός:

Η ενημέρωση σχετικά με την ασθένεια της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας.

Στόχοι:

Η βελτίωση της ζωής των ασθενών με ΧΑΠ. Η προφύλαξη των υγειών ατόμων.

Έσοδα

Το xap.gr λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις στις σελίδες του. Η λειτουργία του στηρίζεται αποκλειστικά σε ευγενικές χορηγίες και στον εθελοντισμό πολλών ανθρώπων διαφόρων ειδικοτήτων.

ναλλακτικες θεραπείες ΧΑΠ

Αν θέλεις – Αν μπορείς:

Κάνε τη διαφορά! Με την στήριξη σου. Με την εθελοντική σου δράση. Μπορείς να βοηθήσεις ασθενείς της ΧΑΠ ακόμη και από το σπίτι σου.

Δημιουργοί

Ιδιωτική Πρωτοβουλία

Δημιουργήθηκε από ασθενείς με ΧΑΠ και συγγενείς ασθενών με Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια. Επιμελείται από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων (πνευμονολόγους, παθολόγους, φυσικοθεραπευτές κ.α.)

Η οικογένεια του xap.gr

Mπορείτε να ενημερωθείτε από ειδικούς, να μοιράζεστε ιδέες και να βρίσκετε ενθάρρυνση από άλλους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εσάς. 700.000 άτομα πάσχουμε στην Ελλάδα από ΧΑΠ Δεν είστε μόνος ή μόνη! Υπάρχει βοήθεια:

Γίνε μέλος

Εξατομικευμένη υποστήριξη μέσω e-mail από την επιστημονική μας ομάδα. Καλύτερες τιμές σε ιατρικά μηχανήματα απαραίτητα για τον ασθενή Φορητούς συμπυκνωτές οξυγόνου, οξύμετρα, πιεσόμετρα, BiPAP, CPAP. Πρόσβαση σε μεταφρασμένο επιστημονικό υλικό για τη ΧΑΠ που μόλις έχει δημοσιευθεί στον ξένο ιατρικό τύπο. Η εγγραφή όπως και όλες οι παροχές προς τους ασθενείς της ΧΑΠ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το site & οι δράσεις μας

Το site λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις στις σελίδες του. Η λειτουργία του και οι δράσεις μας στηρίζονται αποκλειστικά σε ευγενικές χορηγίες και στον εθελοντισμό πολλών ανθρώπων διαφόρων ειδικοτήτων. Γίνε μέλος της οικογένειας του ΧΑΠ ώστε να λαμβάνεις δωρεάν ενημερωτικό υλικό σχετικά με τη διαχείριση της ασθένειας, τις νέες θεραπείες και με πρόσφατα μεταφρασμένο υλικό από τον ξένο επιστημονικό τύπο σχετικά με την ασθένεια της ΧΑΠ. Δεν απαιτούνται στοιχεία ή τηλέφωνο. Συμπληρώστε απλά το email σας.

Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε δωρεάν ενημερωτικό υλικό για τη διαχείριση και τις νέες θεραπείες της ΧΑΠ.

Το site χρησιμοποιεί μόνο τα απαραίτητα cookies για την εύρυθμη λειτουργία του. Με την είσοδο σας συναινείτε σε αυτό.
Μετάβαση στο περιεχόμενο